Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse av nettsidene våre. Du kan når som helst endre hvordan cookies behandles i innstillingene for nettleseren din.
Inspirasjon

Rebekka Redd: Every Moment

For prostaffer Rebekka Redd er fiske mer enn en hobby eller lidenskap, det er fulltidskarrière. Etter at broren lærte henne opp i ung alder, lever hun i dag av å reise verden rundt og utforske nye vann og arter.

– Det er når man fisker at man virkelig kjenner at man lever. Det er en sunn form for avhengighet, sier Rebekka.

– Det er ingen tvil om det.

Rebekka shares her passion by educating, guiding as well as organizing trips to exotic angling destinations. You can find her on her social media and on her website http://www.rebekkareddflyfishing.com.

Sorry, no fish in the sea.

Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven
Totalt
0.00null